Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

«Η Ελλάδα ακολουθεί τα βήματα της Αργεντινής»

 

Αλήθεια γιατί επιμένουν στο παράδειγμα της Αργεντινής και όχι της Ισλανδίας;

Το PSI φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της άτακτης χρεοκοπίας της Αργεντινής το 2002, σύμφωνα με μέλος της επιτροπής ομολογιούχων που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το PSI.

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Bloomberg Link, ο Hans Humes, chief investment officer του hedge fund Greylock Capital Management είπε ότι οι ευρωπαϊκές παρεμβολές για το PSI, (σ.σ. Γερμανία) αύξησαν κατά πολύ τον κίνδυνο για ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.

«Αυτό που έγινε πρόσφατα μου θυμίζει την Αργεντινή», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αν και ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι δεν θα τραβάγαμε τον δρόμο της Αργεντινής, φαίνεται ότι προς τα εκεί οδεύουμε».

Όπως είπε, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμης σημασίας για την επίλυση της ελληνικής κρίσης, ενώ εκτίμησε ότι μια άτακτη χρεοκοπία θα έχει πολλές επιπτώσεις στην ευρωζώνη, στέλνοντας μήνυμα ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, τα δεινά δεν θα τα αντιμετωπίσει μόνο η Ελλάδα, αλλά και όλη η Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.