Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Μεσσηνία: Για δεύτερη μέρα απέτρεψαν τη διακοπή ηλεκτροδότησης

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μέλη του ΠΑΜΕ μαζί με ένοικους πολυκατοικιών απέτρεψαν δυναμικά τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε άλλα 10 σπίτια στην Καλαμάτα που δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα που αποστέλλεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Υπολογίζεται ότι συνολικά στη Μεσσηνία μέχρι τώρα είναι προς διακοπή ηλεκτροδότησης 374 κατοικίες και καταστήματα. Προς τούτο κυβέρνηση και διοίκηση της επιχείρησης βγάζουν στο δρόμο συνεργεία για να κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν έχουν πληρώσει.

Μόνο που βρίσκουν μπροστά τους τα μπλόκα εργαζομένων, ενοίκων, δυνάμεων του ΠΑΜΕ που εμποδίζουν την διακοπή.
Οπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας: «οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και των σωματείων που συσπειρωνόμαστε σε αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή αγώνα και θα προσπαθήσουμε, όσο περνάει από το χέρι μας, να μπλοκάρουμε τις διακοπές ρεύματος. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους».

Ταυτόχρονα, καλούνται όσοι δεν πλήρωσαν τους λογαριασμούς αλλά και αυτοί που το έκαναν, να είναι σε επιφυλακή, να βάλουν λουκέτο στα ρολόγια της ΔΕΗ και να μην ανοίγουν την πόρτα στα συνεργεία.
Παράλληλα, το ΠΑΜΕ εξήγγειλε κινητοποίηση για σήμερα Παρασκευή, 13 Γενάρη, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στις 8 π.μ., και την προσεχή Δευτέρα, 16 Γενάρη, στα διοικητικά γραφεία του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.