Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις εξαγγελίες του κ.Ρέππα για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με γραπτές εξετάσεις

«Η αξιολόγηση με γραπτές εξετάσεις είναι το προκάλυμμα για νέες απολύσεις»

Η αξιολόγηση του προσωπικού του δημοσίου με γραπτές εξετάσεις χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση ως προκάλυμμα και εργαλείο για να ικανοποιήσει με δουλικό τρόπο την απαίτηση της τρόικας για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων με στόχο να μειωθεί ο αριθμός τους κατά 170.000 άτομα μέχρι το 2015.

Η μνημονιακή κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ακροδεξιάς, μαζί με την τρόικα δεν διστάζουν να παραβιάσουν ούτε το ίδιο το σύνταγμα της χώρας για κάνουν «φύλλο και φτερό» το δημόσιο τομέα και στην συνέχεια να τον ξεπουλήσουν «ελαφρύτερο» από εργαζόμενους, μισθούς και δικαιώματα στα μεγάλα πολυεθνικά και εγχώρια συμφέροντα.

Η κυβέρνηση και τρόικα μαζί με τα μνημόνιά τους πρέπει να φύγουν το γρηγορότερο δυνατόν, πριν διαλύσουν, με μοναδικό κριτήριο τη μείωση των δημόσιων δαπανών, τις δημόσιες υπηρεσίες και τα κοινωνικά αγαθά και πριν προλάβουν να οδηγήσει σε πλήρη φτωχοποίηση, ανεργία και εξαθλίωση τους εργαζόμενους, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.