Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη

 

Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη

Πολίτες πλήρωσαν το ρεύμα χωρίς το χαράτσι

Στην κατάθεση υπογραφών καταναλωτών της ΔΕΗ που πλήρωσαν τους λογαριασμούς τους μέσω ΑΤΜ, καταβάλλοντας μόνο το αντίτιμο του ρεύματος, χωρίς το ποσό του τέλους δομημένης επιφάνειας, προχώρησαν μέλη των λαϊκών επιτροπών (ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ) του κεντρικού και περιφερειακών δήμων, σε τρία γραφεία της ΔΕΗ.
Οι επιτροπές, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Παπαναστασίου, στην Αγίου Δημητρίου και στην Αισώπου, διαμαρτυρόμενοι για τις νέες αυξήσεις ρεύματος και για το τέλος δομημένης επιφάνειας.
Την ίδια ώρα, η επιτροπή Καλαμαριάς πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία της Καλαμαριάς, για το τέλος επιτηδεύματος και τις έκτακτες εισφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.