Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Αγριες αποδοκιμασίες στον Απόστολο Κακλαμάνη...‏

 

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ
Αντικείμενο έντονων αποδοκιιμασιών έγινε πριν από λίγο ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρέστη στην εκδήλωση της Ένωσης Περιοδικού Τύπου, πριν από λίγο στα γραφεία της Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας για το κόψιμο της πίτας.
Παρόντες ήταν κι άλλοι πολιτικοί όπως η πρώην πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, οι Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Γείτονας, Βασίλης Οικονόμου και άλλοι. Την πίτα...
έκοψε η κ. Μπενάκη.
Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στα πρόσφατα περιστατικά με πολίτες που στρέφονται κατά των πολιτικών. Στο σημείο αυτό άρχισαν οι έντονες αποδοκιμασίες από τους παρισταμένους εκδότες και δημοσιογράφους τοπικών εντύπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.