Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Παράξενοι ήχοι στην Κόστα Ρίκα και στην Ουκρανία

 

Είναι οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούστηκαν πριν λίγες μέρες σε όλη την Κόστα ...Ρίκα προάγγελος της λεγόμενης Αποκάλυψης;

Κάποιοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό, καθώς ο μυστηριώδης ήχος που ακούστηκε σε όλη τη... χώρα στις 00:30 το πρωί προκάλεσαν ανάμικτα συναισθήματα στους κατοίκους.
Το φαινόμενο έχει προηγηθεί και στην Ουκρανία, όπου ξεκάθαρα ακουγόταν σάλπιγγες από τον ουρανό! Για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, φανταστείτε τους ήχους που ακούτε κάθε φορά που γίνεται αστραπή, δηλαδή το "μπουμπουνητό", μόνο που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τέτοιο!
Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης.
Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα.
Το περίεργο αυτό βουητό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει με το αντίστοιχο φαινόμενο στην Ουκρανία. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν.
Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon.
Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News .
Οι σάλπιγγες του Κιέβου 11 Αυγούστου 2011
Ακούγονται (στα ρώσικα) τα σχόλια ενός μικρού παιδιού προς τη μητέρα του, το οποίο λέει "Δέν ξέρω μαμά τί είναι αυτοί οι ήχοι, μοιάζουν να έρχονται απο το πουθενά"! Και η μητέρα του συμφωνεί πως φαίνονται να είναι απόκοσμοι, μιας και δεν είναι ούτε ήχοι απο σειρήνες εργοστασίου ή κάτι άλλο παρεμφερές ούτε έχουν ξανακουστεί ποτέ!
Μήπως πράγματι ζούμε στους έσχατους καιρούς;;;
Τα "κύματα της θάλασσας" στην ορεινή Κόστα Ρίκα!
Ακούγονται ήχοι παφλάσματος κυμάτων σε ορεινό μέρος της Κόστα Ρίκα, που υπο φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να ακουστούν!

2 σχόλια:

 1. Άνθρωποι, άνθρωποι, αμαρτωλοί, λαμόγια και ηλίθιοι μετανοείτε!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ουέέέέέέ θνητοί μετανοείτε διότι είναι διεστραμμένη η οδός σας ενόποιών μου λέει Κύριος ο Θεόοοοοοος.

  Ουέέέέέέ!

  Ήσασταν κακάάάάάά παιδιά γι αυτό πιπέρι στο στόμα.
  Θα σας χορέψω στο ταψίίίίι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.