Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Λάκης και Τζίμης μαζί στην τηλεόραση;

 

Εκτός από το «Αλ Τσαντίρι», ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς πριν από το δελτίο θα παρουσιάζει μια εκπομπή που θα σατιρίζει τα κακώς κείμενα!
Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», ο Λάκης σκέφτεται σοβαρά να είναι μαζί του και ο Τζίμης Πανούσης.
Ήδη λέγεται πως του έχει κάνει την πρόταση-«βόμβα» και αν ο Πανούσης δεχθεί, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή στην τηλεοπτική πραγματικότητα.
Άλλωστε, τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και ο Τζίμης Πανούσης θεωρούνται από τα «βαριά πυροβολικά», που, αν ενωθούν, θα κάνουν μερικούς να τρέχουν και να μη φτάνουν από τον καυστικό τους λόγο.
Αν όλα πάνε καλά, τότε μέχρι τον επόμενο μήνα, η εκπομπή θα έχει κάνει την εμφάνισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.