Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση για αίμα για τον δημοσιογράφο Γιώργο Αθανασίου

Έκκληση για αίμα απευθύνουν οι οικείοι του δημοσιογράφου, Γιώργου Αθανασίου, 40 ετών από τη Ρόδο, ο οποίος χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε εγχείριση για ανεύρυσμα... Ο κ. Αθανασίου νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Παρακαλείται όποιος είναι σε θέση να δώσει αίμα, να μεταβεί στο νοσοκομείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Υψηλάντου 45-47.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.