Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

... εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί εκλέγονται!!!!!

Η κατρακύλα τους δεν έχει όριο..
Αν θα μιλούσαμε γενικότερα για τους εργοδότες μας και την χώρα.. θα λέγαμε πολλά, όμως έχουμε δεσμευθεί ότι από εδώ δεν θα το κάνουμε. Απλά επαναλαμβάνουμε την φράση που μας καλύπτει από το πρώτο κείμενο:
Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).

Για να επανέλθουμε στα δικά μας, θα θέλαμε να πούμε τα εξής:

Την ώρα που η καρεκλομαχία έχει ανάψει, κάποιοι συνάδελφοι γυρνάνε κλαίγοντας σπίτια τους...

Την ώρα που θα δαπανηθούν κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ξενοδοχεία για την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, κάποιοι συνάδελφοι, ψάχνουν δανεικά για να πάνε γάλα στα παιδιά τους.

(όπως πολλοί Έλληνες σήμερα..).

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός βλέπει τα χρήματα που παίρνουν τα κόμματα  και εξοργίζετε πρέπει να επιμεριστούν οι ευθύνες.

Και ρωτάμε?  Πόσο κοστίζουν σήμερα οι 200 εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου?

Εμείς δεν έχουμε στοιχεία... όμως από στοιχεία  που μας στέλνουν συνάδελφοι, ο μέσος μισθός  84 υπαλλήλων  δεν ξεπερνά τα 870 ευρώ!!!

Τι ποσοστό καλύπτει το μισθολογικό κόστος της κρατική επιχορήγησης και των εισφορών των μελών? ξεπερνά το 8% ?

Και δεν μιλάμε για ακριβοπληρωμένα στελέχη.. Αλήθεια υπάρχουν τέτοια? ... και μήπως ένα από αυτά κοστίζει όσο 5 από εμάς κάθε μήνα?

Πείτε μας ειλικρινά ασχολείται κάποιος με του επι τρεις μήνες απλήρωτους εργαζόμενους?

Θέλουμε να απευθυνθούμε στους πολίτες και να του πούμε ότι κατανοούμε την οργή τους... έστω και αν εμείς είμαστε απλοί εργαζόμενοι, ...όμως δεν είμαστε από αυτούς που τα έφαγαν μαζί τους...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.