Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Δ.Παπαδημούλης: Ψάχνουν τη συσκευασία των μέτρων

 

«Η τρόικα του εσωτερικού συμφώνησε σε όλα. Έμειναν οι διαφωνίες για τη συσκευασία των μέτρων και ο χρόνος των εκλογών» λέει στον realfm 97.8 ο Δ. Παπαδημούλης.
«Η ελληνική τρόικα η κομματική που συγκυβερνά φαίνεται πως συμφώνησε στα ουσιαστικά. Το κούρεμα, τους άξονες της υπό διαπραγμάτευσης σύμβασης και τα μέτρα. Έμειναν κάποιες διαφωνίες για τη συσκευασία αυτών και για το χρόνο των εκλογών» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός για τις διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση για το PSI:
«Κάθε φορά εμφανίζεται ως μπαμπούλας η απόλυτη καταστροφή για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Ένα ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες γιατί έτσι θα χάσουν όλοι» σημείωσε.
Ο κ. Παπαδημούλης άφησε αιχμές για τους «πανηγυρισμούς» πριν κλείσει η συμφωνία αλλά και το ότι «διαπραγματεύονται άλλοι για εμάς».
«Με εκπλήσσει δυσάρεστα όταν το ΔΝΤ, η Κομισιόν και η κυρία Μέρκελ πιέζουν τους δανειστές για χαμηλότερα επιτόκια περισσότερο από την ελληνική κυβέρνηση» προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.