Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού

 

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού

Επίθεση δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Στρέφη στα Εξάρχεια για αγώνα με τον τοπικό Αστέρα.

Άγνωστοι, που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ, έριξαν πέτρες και αντικείμενα στο πούλμαν και η αστυνομία που έσπευσε να επέμβει έκανε χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους, αλλά και μέσα στο κλειστό να γίνει αποπνικτική.
Παράλληλα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας περικύκλωσαν τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να εμποδίσουν οπαδούς της ομάδας που θα ήθελαν να πάνε στον συγκεκριμένο αγώνα, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και αντιποίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.