Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη ο επίδοξος επενδυτής της ΑΕΚ, Β. Ξενιάδης

 

Ο Βασίλης Ξενιάδης σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία έγιναν αποκαλύψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Η Δίκη της Δευτέρας", η οποία είχε βασικό προσκεκλημένο τον Βασίλη Ξενιάδη και το θέμα ήταν η πρόταση του για την επένδυση στην ΑΕΚ.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του για οφειλές, όσο και για ανεκτέλεστη απόφαση εις βάρος του από το 2007.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος της εκπομπής η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη για παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες. Ο κύριος Ξενιάδης κρατείται μέχρι να τις διευθετήσει οικονομικά. Πρόκειται για μικρά ποσά κι ως εκ τούτου καταβάλλοντας τα χρήματα μένει ελεύθερος.
Από την πλευρά του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.