Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα για το νέο μνημόνιο

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό για το νέο μνημόνιο, την αδιαφάνεια που, όπως αναφέρει, επικρατεί στο θέμα των απόρρητων δαπανών και την «εκτίναξη στις αμοιβές και τις προμήθειες στα τραπεζικά ιδρύματα», κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας.
Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τον κ. Παπαδήμο αν θεωρεί ότι έχει η κυβέρνηση τη νομιμοποίηση και τη λαϊκή εντολή να προχωρήσει σε νέα επώδυνα και καταστροφικά μέτρα. Ρωτά επίσης, «για ποιο λόγο την ίδια ώρα που η λιτότητα και η ύφεση έχουν διαλύσει την ελληνική κοινωνία, εκτινάχτηκαν κατά 152% οι αμοιβές και οι προμήθειες στα τραπεζικά ιδρύματα», καθώς και «με ποια τραπεζικά ιδρύματα υπογράφηκαν συμβάσεις».
Τέλος, ο κ. Τσίπρας ρωτά τον Πρωθυπουργό πώς εξηγεί τη μεγάλη αύξηση των πιστώσεων, τις αλλεπάλληλες αναλήψεις και τη μεταφορά κονδυλίων στον τομέα των απόρρητων δαπανών την τελευταία διετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.