Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Οι αγκαλιές Βελόπουλου με τη "μαφία του Θερμαϊκού"

Νέες φωτογραφίες - που αποκαλύπτει "Το Βήμα" -, δείχνουν τις στενές σχέσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου με ορισμένους από τους "τοκογλύφους του Θερμαϊκού".
Σε μία από αυτές εικονίζεται ο κ. Βελόπουλος να χειροκροτεί τον φερόμενο ως επικεφαλής του μεγαλύτερου κυκλώματος τοκογλυφίας Μάρκο Καραμπέρη, ενώ πίσω τους, με το μικρόφωνο στο χέρι βρίσκεται ο κατηγορούμενος για τη μαφία της Θεσσαλονίκης Δ. Λογοθέτης.
Σε άλλη φωτογραφία, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ποζάρει αγκαλιά με τον δεύτερο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι βοηθούσε στις παράνομες τραπεζικές συναλλαγές του κυκλώματος.
Ο κ. Βελόπουλος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προχωρήσει σε κανένα διευκρινιστικό σχόλιο για τις φωτογραφίες αυτές, οι οποίες φέρεται να έχουν ληφθεί σε νυκτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, το φθινόπωρο του 2010, σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα του βασικού κατηγορούμενου Μάρκου Καραμπέρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ημαθίας.
Σύμφωνα με το "Βήμα", φαίνεται ότι σειρά συναντήσεων με τα ίδια άτομα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση τοκογλυφίας, είχε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.