Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Δυσωδία...

Από το "swell-swell"

Μπόχα, βρώμα και δυσωδία.  Αυτό βγήκε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τις δηλώσεις που έκαναν μετά Μπεγλίτης και Ψυχάρης.  Οι δηλώσεις αυτές επιβεβαίωσαν άλλη μια φορά το πόσο σάπιο, βρώμικο και δυσώδες είναι το σύστημα στην Ελλάδα.  Το σύστημα που ανέθρεψε "πολιτικούς" σαν τον ΓΑΠα, "εκδότες" σαν τον Ψυχάρη κι "επιχειρηματίες" σαν τον Κόκκαλη.

Μας είπαν με κάθε επισημότητα ότι η κυβέρνηση ερχόταν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ και... τους ζητούσε "την αντικειμενική αποτύπωση της κατάστασης".  Δηλαδή ο ΓΑΠας είχε παράπονα από τον τρόπο που παρουσίαζε την κατάσταση π.χ. το MEGA του Ψυχάρη;  Ο τελευταίος έχοντας ενστερνιστεί τις "αρχές" του Λαμπράκη, ζήτησε σε ανακοίνωσή του από το ΓΑΠα ν' αποκαλύψει γιατί τον έβαζε από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου και τί του ζήτησε.

Καταλαβαίνει έστω τώρα κανείς γιατί η χώρα έφτασε σε αυτό το σημείο;  Καταλαβαίνει κανείς το μερίδιο ευθύνης που έχει, όταν ψηφίζει κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ κι ανθρώπους σαν τον Νικητιάδη και τον Αβραμόπουλο;

Την ίδια ώρα που η "κυβέρνηση" Παπαδήμιου συνεχίζει τις απειλές για μεγαλύτερες περικοπές και περισσότερα μέτρα, ο Πρόεδρος της Δημοπρασίας είδε ότι γίνεται πόλεμος κατά του  Παπαδήμιου  και όχι κατά του απλών εργαζόμενων ή ανέργων.  Γιατί τι άλλο από πόλεμος, είναι η επίθεση που γίνεται σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις, στην Υγεία, στην Παιδεία.  Πόλεμος είναι η μεγάλη υποτίμηση στην αξία των περιουσιακών στοιχείων των απλών ανθρώπων.  Την οποία περιουσία τη φορολογούν και τη ξαναφορολογούν.  Αναρωτήθηκε κανείς από όλον αυτόν τον εσμό του συστήματος ότι στο τέλος, το μόνο που θα φοβόμαστε θα είναι να μην χάσουμε τις "αλυσίδες" μας.  Και τότε δεν θα τους σώσουν ούτε ελικόπτερα ούτε αεροπλανοφόρα, θα τους πάρει ο διάολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.