Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Οι φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο σημαντικότερες από τη φοροδιαφυγή, λέει το ΚΚΕ

 

Οι νόμιμες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο είναι σημαντικότερο πρόβλημα από τη φοροδιαφυγή, στην οποία αποδίδει την κρίση η προπαγάνδα των κυβερνήσεων, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα έπειτα από συνάντησή της τη Δευτέρα με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΔΟΥ.
Η ΓΓ του ΚΚΕ ζήτησε μάλιστα από τους υπαλλήλους της Εφορίας να γίνουν «οι άνθρωποι που θα διαφωτίσουν το λαό για το πού βρίσκεται πραγματικά το πρόβλημα.
Το χρέος της χώρας, είπε η κ. Παπαρήγα, είναι σύμπτωμα και όχι αιτία της κρίσης. Η φοροδιαφυγή είναι μεν υπαρκτό πρόβλημα, το οποίο όμως είναι δευτερεύον σε σχέση με τις φοροαπαλλαγές που δίνονται σε όσους θησαυρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.