Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

"Μαφιόζικη συγκυβέρνηση" στη Θεσσαλονίκη!

 

  Απο μεγαλοπαράγοντα του ΛΑΟΣ, συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ που τοποθετήθηκε πρόσφατα επικεφαλής του ΣΔΟΕ(!), δημοσιογράφο της ΕΤ3 με άριστες σχέσεις με την Εκκλησία, μέχρι τραπεζικά στελέχη, δημόσιους λειτουργούς, αστυνομικούς, δικηγόρους και επιχειρηματίες περιλαμβάνει το μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας, εκβιασμών, προστασίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.