Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Άλλη μία εξαιρετική πρόταση του Καρατζαφέρη


Καρατζαφέρης: "Να πως θα σωθεί ο 13ος και 14ος μισθός"
Όχι στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον Antenna είπε: "Εάν το θεωρεί η τρόικα απαραίτητο για την αύξηση της παραγωγικότητας, τότε αντί αυτού να δουλέψει ο έλληνας εργαζόμενος μία ώραεπιπλέον καθημερινά, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, δύο έως τρία χρόνια."
«Περαιτέρω μείωση μισθών και εισοδημάτων θα οδηγήσει σε βαθύτερη ύφεση και αύξηση λουκέτων και ανεργίας. Χρειαζόμαστε την ανάπτυξη για την οποία τώρα κάνει κάποια βήματα η τρόικα. Έχω εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό της χώρας» είπε.Τόνισε, επίσης, πως «η απαίτηση της τρόικας για έγγραφη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών, δεν συνάδει με τη Συνθήκη της Λισαβόνας» και επισήμανε ότι έχει απευθύνει ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ ζήτησε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να εξετάσει «αν όλα αυτά, τα οποία μας ζητούν να συμφωνήσουμε, είναι σύννομα».
Πρόσθεσε, τέλος, πως «η “κόκκινη γραμμή” είναι να μην υπάρξουν και να μην ζήσει η χώρα μας εκφυλιστικά φαινόμενα εξέγερσης τύπου Αργεντινής, που διέλυσαν την κοινωνία. Περιμένω να ακούσω από τους 'ακραίους' της χώρας κάποια πειστική πρόταση, έναν άλλον εναλλακτικό δρόμο για να ακολουθήσουμε. Η μόνη πρόταση, όμως, είναι να πάρουμε τα χρήματα για να σωθούμε».

Το 8ωρο καταχτήθηκε με αίμα,για να το πάρει πίσω ο...Κωλοτούμπας

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/1/12, 10:37 μ.μ.

    Μία πρόταση στον κ.καρα....εφόσον το επιθυμεί σφόδρα να δουλεύει ο ίδιος η οικογένεια και το σόι του δύο ώρες μήπως και μας σώσει άλλωστε κατά δήλωση του ιδίου και από όσο είναι γνωστό, έχει ασχοληθεί με πλείστα όσα επαγγέλματα γαλατάς,body builder πράκτορας μοντέλων(sic) d.j και άγνωστο τι άλλο άλλωστε επειδή ψήφισε και παράταση του εργασιακού βίου να δουλεύει έως βαθέως γήρατος όπως επιθυμεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.