Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: «Τι χοντροπ@π@ριές αμολάς ρε Μίμη;»

Σχόλιο του Χάρρυ Κλυνν στο yfrog.com για τις δηλώσεις Μίμη Ανδρουλάκη: Μ. Ανδρουλάκης: «Δεν μπορείς να τον ταπεινώνεις τον Παπανδρέου. Να του φορτώσεις τα πάντα στη πλάτη» Τι χοντροπ@π@ριές είναι αυτές οι ρουκέτες που αμολάς ρε Μίμη; Επικοινωνείς με τη μυαλοθήκη σου ή τα έχεις χάσει εντελώς; Για τον Παπανδρέου.... μιλάμε ρε, που βύθισε έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα, για ένα πουλημένο τομάρι που ξεπούλησε την Πατρίδα και την μετέτρεψε σε ένα ελεεινό προτεκτοράτο. Σταμάτα λοιπόν να προκαλείς γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της… Κατάλαβες ανερυθρίαστε, πρώην φίλε;

enimerwsi.com

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/1/12, 11:46 π.μ.

    Αν πάρεις τον Μιμάκο προσθέσεις τον καθηγητάκο Κοτζιάκο και ρίξεις μέσα μπόλικο Δαμανάκο, κάνεις μια ιδεολογική σαλάτα a la Chef! Και θα την τρών βραδιάτικα στο ταβερνάκι "Χρυσή Αυγή" (πρώιν ο σιωνιστικός ελιτοεσωτερικοφασιστικός δάκτυλος εν ελλάδι!)! Δεν το καταλάβαται ακόμη, ότι έχουν κοινό παρανομαστή στο ιδεολογικοαντιληψηακό φιλοσοφικό χώρο;; Φαίνεται αντίφαση! Αλλά κάντε της αναγωγές! Μέχρι και τα όνοματα των κοινών εργοδοτών τους θα ... βγάλεται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.