Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ


1. Το 2012 να είναι ένα έτος ειρηνικό. (Εννοούν μη τύχει και γίνει καμιά ψιλοδιατάραξη και σηκωθούμε από τον καναπέ.)
2. Η νέα χρονιά να μας φέρνει καλά νέα. (Εννοούν να είναι αποδοτικότερος ο Πρετεντέρης και να μας παρουσιάζει όλα τα κακά μαντάτα ως «καλά νέα».)
3. Η χώρα μας να έχει αποτελεσματικότητα στις διεθνείς της επαφές. (Εννοούν να... έχουν οι ίδιοι πετυχημένες μεσιτείες και να κρυφτούν καλά τα κομποδέματα.)
4. Η νέα χρονιά να φέρει ελπίδες. (Εννοούν να γίνουν εκλογές μέσα απ’ τις οποίες ελπίζουν να επανεκλεγούν.)
5. Να φέρει υγεία. (Εννοούν στ’ αλήθεια μη τύχει κι αρρωστήσουν σοβαρά οι ίδιοι, αλλά μη τύχει κι αρρωστήσουμε ελαφρά εμείς και δούμε τη γύμνια του Ε.Σ.Υ. Αν αρρωστήσουμε σοβαρά δεν πειράζει γιατί δεν θα βγούμε για να ψηφίσουμε.)
6. Να φέρει επιτυχίες. (Αυτό το εννοούν στ’ αλήθεια αλλά θεωρούν επιτυχία για εμάς να πιάσουμε κανένα μεροκάματο, να μας βγάλουν από τις λίστες των ανέργων και να μη παίρνουμε το πετσοκομμένο επίδομα ανεργίας. Κι ακόμα να μάθουμε γράμματα χωρίς βιβλία, να δοξάσουμε το θεό και να μείνουμε άνεργοι με πτυχίο.)
7. Να μας φέρει πλούτο. (Εννοούν να ξεπληρώσουμε με όποιες δυσκολίες τα χαράτσια, τα οποία δεν θα αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα και θα καταβάλουμε κανονικά τους φόρους μας.)
8. Να έχουμε μακροημέρευση. (Εννοούν αν είμαστε κάτω των είκοσι ή έχουμε πάρει αναβολή, μη τύχει και χαθούμε νωρίτερα και δεν προλάβουμε να υπηρετήσουμε το στρατό αυτής της πατρίδας, που τόσο πιστά εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα και αντιστρατεύεται τα συμφέροντα του λαού της.)
Η ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ:
1 Μη τύχει και πιάσει τόπο ούτε μία από τις ευχές τους.
Η ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ:
1. Να ξεκουμπιστούν το συντομότερο δυνατό, με το καλό ή με τα’ άγριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.