Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο: Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα

Και μετά το ταξίδι του στην Κόστα Ρίκα όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις του  ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφει στην εσωτερική πολιτική σκηνή με συσκέψεις με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, το γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαππα.

Θέμα αυτών των συναντήσεων θα είναι, πιθανότατα, η εικόνα που παρουσίασε προχθές το ΠΑΣΟΚ κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου όπου έγιναν τα γνωστά τραγελαφικά που είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και την καταψήφιση άρθρου προτεινόμενου από την κυβέρνηση.

Τώρα αν θα έχει το θράσος να προχωρήσει σε κυρώσεις τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος έκανε «διακοπές» στην Καραϊβική, θα έχει πλάκα να το δούμε… Έτσι όπως το πάει πάντως, σε λίγο θα είναι είδηση το αν ασχολείται καθόλου με την κυβέρνηση που παρέδωσε στη χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.