Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ και ΚΟΥΡΟΥΜΛΗΣ στο Άργος

Εκδήλωση έχει προγραμματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για το βράδυ της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο του Άργους. Στη συζήτηση που θα αρχίσει στις 7.30 μ.μ. ομιλητές θα είναι οι:

Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της «Ενωτικής Κίνησης».

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας αναφέρεται:

Την ώρα που πλατειά λαϊκά στρώματα βυθίζονται στην εξαθλίωση... και το επίπεδο των μεσαίων τάξεων της χώρας συνθλίβεται βάναυσα...το σύμπλεγμα των πολιτικών εκπροσώπων της ολιγαρχίας... γαντζωμένο στη κυβερνητική εξουσία...ετοιμάζεται να προκαθορίσει το μέλλον του λαού για την επόμενη εικοσαετία... με νέες δανειακές συμβάσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Αυτή την ώρα, ο καθένας από εμάς, ακούει την αυθόρμητη κραυγή... "ΕΝΩΣΕ το ΧΕΡΙ σου με ένα ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ, ΕΝΩΣΕ τη ΦΩΝΗ σου με μια ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ" ...κατανοώντας ότι μόνο ενωμένοι σε ένα ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ μπορούμε να χτίσουμε εκείνο το ΜΕΤΩΠΟ που θα ανατρέψει αυτούς που έχουν κάνει τη ζωή μας μαύρη.

Για να συζητήσουμε τους όρους αυτής της ελπιδοφόρας προοπτικής, για το πως θα οικοδομήσουμε το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ στην μνημονιακή συμπαράταξη, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 και  ώρα 7.30 μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.