Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Ανατράπηκε η βάρκα με τον παπά και δημοτικούς συμβούλους στον αγιασμό των υδάτων στο μακρυγιάλο

 

Ο απότομος δυνατός αέρας που σηκώθηκε ξαφνικά στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στη θάλασσα του Μακρυγιάλου Πιερίας, τουμπάρισε τη βάρκα, όπου μέσα ήταν ο ....
παπάς με το σταυρό και δημοτικούς συμβούλους, με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι στα παγωμένα ύδατα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και όλοι βγήκαν στη στεριά σώοι και αβλαβείς.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.