Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ: Με ΦΕΚ οι παιδόφιλοι θεωρούνται ανάπηροι και παίρνουν επίδομα!!!

Οργή, απορία, αγανάκτηση, ντροπή; Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την απίστευτη απόφαση του υπ. Εργασίας να θεωρήσει την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ – ΑΝΑΠΗΡΙΑ και να δώσει συνεπώς, το δικαίωμα στους παιδόφιλους να διεκδικήσουν ΕΠΙΔΟΜΑ.

Στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει σάλος, καθώς η πρωτοφανής ιστορία άρχισε πριν από δύο μήνες, το Νοέμβριο του 2011, με τη δημοσίευση απόφασης, στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, που θεωρεί τους παιδόφιλους ανάπηρους.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή του υπ. Εργασίας, στα άτομα με αναπηρία εντάσσονται άνθρωποι με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, κλεπτομανείς και ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:

- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%

-Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%

-Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%

-Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%

Με δεδομένο ότι η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων, καθώς θεωρούνται άτομα με αναπηρία. Μάλιστα αν καταφέρουν να αποδείξουν ότι είναι και κάτι άλλο ηδονοβλεψίες ή σαδομαζοχιστές για παράδειγμα, τότε έχουν ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας και μπορούν να πάρουν μέχρι και αναπηρικό επίδομα.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ΦΕΚ βγαίνει σε μία εποχή που πετσοκόβονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα κλπ, ενώ την ίδια περίοδο είχε γίνει πολύς λόγος για τα παπούτσια των διαβητικών και αν χρειάζεται να ενισχύονται οικονομικά για να τα πάρουν, αφού "έτσι κι άλλιως θα ακρωτηριαστούν", όπως είχαν πει κάποιοι υπεύθυνοι σε αρμόδιες υπηρεσίες.

Εκτός από τους παιδόφιλους «ποσοστά αναπηρίας» παίρνουν από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, το υπ. Εργασίας τρέχει τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και όπως λένε από το υπουργείο δεν είναι βέβαιο ότι θα ισχύσει αυτός ο πίνακας, καθώς επιστημονική επιτροπή θα επανεξετάσει το θέμα. Mέχρι να επανεξεταστεί όμως... το επίδομα αναπηρίας μπορούν να το διεκδικήσουν!

Τώρα μένει μόνο η έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.