Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

"Κρουαζιέρα" στο Αιγαίο από... τουρκική κορβέτα

   

  "Κρουαζιέρα" στα ελληνικά χωρικά ύδατα έκανε η τουρκική κορβέτα "BΑNDIRMA", προτού καταλήξει στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Σμύρνης.
  Συγκεκριμένα, από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε ότι η κορβέτα, η οποία βρισκόταν σε επιχείρηση του ΟΗΕ ανοιχτά του Λιβάνου, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής.
  Κινούμενη αρχικά μεταξύ Κάσου και Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια της Κρήτης σε διεθνή ύδατα, μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Μήλου και Φολέγανδρου.
  Στη συνέχεια, κινήθηκε μεταξύ Σίφνου και Αντίπαρου και βγήκε από τα χωρικά ύδατα περνώντας μεταξύ Τήνου και Μυκόνου στη 1:15 τα μεσάνυχτα.
  Την τουρκική κορβέτα παρακολουθούσαν συνεχώς, και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ελικόπτερο.

  Πηγή:

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.