Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών: Αλλη λύση από τις εκλογές δεν υπάρχει

 

Την αντίθεσή του στις αποδοκιμασίες εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλων πολιτικών στην Χαλκίδα και σε άλλες πόλεις της χώρας κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών.

Τονίζει ωστόσο, ότι από τις εκδηλώσεις αυτές προκύπτει «η τεράστια απόσταση που χωρίζει την κοινωνία και το λαό από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία».

«Η Ελλάδα ζει μια πρωτοφανή κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι κυρίως Ηθική. Είναι κρίση αξιών και αισθητικής. Ο λαός δεν αντέχει, να ακούει καθημερινά, τους πολιτικούς να δηλώνουν πόσο συμμερίζονται τις δυσκολίες των Ελλήνων, προσπερνώντας όμως και το γεγονός ότι οι συνθήκες αυτές προέκυψαν, κατά βάση, από δικές τους ενέργειες και παραλείψεις», σημειώνει το κόμμα.

Υπογραμμίζει τέλος την ανάγκη «να ακουστεί η φωνή του λαού μέσα από την διαδικασία των εκλογών», καθώς, όπως τονίζει, «όλα τα άλλα είναι υποκριτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.