Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΚΚΕ: Κυβέρνηση - ΕΕ χέρι χέρι ενάντια στο λαό

 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για τις δηλώσεις Μέρκελ - Σαρκοζί: «Με τις θέσεις τους οι Μέρκελ, Σαρκοζί στηρίζουν τη νέα άγρια επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση Παπαδήμου ενάντια στους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η ΕΕ και η πλουτοκρατία πάνε χέρι - χέρι σε ό,τι αφορά στη συγκάλυψη των αιτιών της κρίσης και στη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου. Για να έχουν οι αγώνες των εργαζομένων αποτέλεσμα πρέπει να απορρίψουν τα ιδεολογήματά τους και να στραφούν πιο αποφασιστικά κατά της συγκυβέρνησης, της ΕΕ, αλλά και του ίδιου του κεφαλαίου που υπηρετούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.