Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αριστερή στροφή, λέει ο Αλέξης Τσίπρας

 

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Με μία ομιλία που είχε προεκλογικά χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, διακήρυξε ότι «η χώρα χρειάζεται επειγόντως στροφή» και κυρίως «αριστερή στροφή», για να αντιμετωπιστεί η «πρωτοφανής τραγωδία» που βιώνουν οι εργαζόμενοι και η Ελλάδα.
Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε την πρότασή του για τη δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας με κορμό την αριστερά και αυτό, όπως είπε, πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, καθώς «όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο ορατά γίνονται τα αδιέξοδα της πολιτικής των Μνημονίων».
Ο Αλ.Τσίπρας προέβλεψε ότι «ένας νέος Συνασπισμός εξουσίας θα αναλάβει την ανασυγκρότηση της λαϊκής κυριαρχίας και την ανόρθωση των κοινωνικών ερειπίων, πρώτα από όλα μην αναγνωρίζοντας όλες αυτές τις κατάφωρα αντισυνταγματικές αποφάσεις, τις δανειακές συμβάσεις που εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στη διεθνή τοκογλυφία».
Για τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχουν αναθέσει στον κ. Παπαδήμο να ταΐζει την ύφεση με μέτρα, μέχρι την ολοκληρωτική χρεοκοπία και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα, που προβλέπει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας η νέα δανεική σύμβαση, που ετοιμάζονται να φέρουν στη Βουλή για να ψηφίσουν τις επόμενες εβδομάδες».

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/1/12, 1:47 μ.μ.

  Εμείς προσφέρουμε ιδιωτικό δάνειο, εμπορικά και προσωπικά δάνεια με πολύ ελάχιστο ετήσια επιτόκια τόσο χαμηλά όσο το 3% μέσα σε ένα χρόνο 1 έως 25 χρόνια διάρκεια αποπληρωμής διάρκειας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Δίνουμε έξω τα δάνεια εντός του εύρους των $ 5,000.00 USD σε $ 10.000.000,00 δολαρίων ΗΠΑ. Τα δάνεια μας ασφαλισμένοι καλά για μέγιστη ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο: financialfundingcompany@yahoo.com
  ευχαριστώ,
  Ο κ. Richard Mark

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος2/4/12, 11:46 μ.μ.

  Γεια σε όλους,

  Το όνομά μου είναι η κα Μόνικα Roland. Ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο και είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; και είπα τον εαυτό μου ότι κάθε δανειστή που να σώσει την οικογένειά μου από την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάθε πρόσωπο που ψάχνει για το δάνειο προς αυτόν, μου έδωσε την ευτυχία για μένα και την οικογένειά μου, ήμουν στην ανάγκη ενός δανείου ύψους $ 250,000.00 για να ξαναρχίσω τη ζωή μου όλη, όπως εγώ είμαι ανύπαντρη μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτόν τον τίμιο και ΘΕΟΥ δανειστή δανείου φοβούμενος τον άνθρωπο που να με βοηθήσει με ένα δάνειο των $ 250,000.00 USDollar, αυτός είναι ένας Θεός φοβάται τον άνθρωπο, αν είστε στην ανάγκη του δανείου και θα ξεπληρώσει το δάνειο παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον του πω ότι είναι η κα Μόνικα Roland, που θα αναφέρονται σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον κ. κ. James οστών μέσω e-mail: (bestloansfinance02@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.