Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Φτάνουν πια οι εκβιασμοί σας, κε Παπαδήμο. Αν δεν ακούτε τον ήχο του ελικοπτέρου, υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβετε να επιβιβαστείτε...

Από τον Ααρόν Λαυρεντίου-αναγνώστη

O κος Λουκάς Παπαδήμος δεν διαθέτει καμία νέα συνταγή για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο κος Λουκάς Παπαδήμος εκβιάζει τους συμπολίτες του, όπως ακριβώς έκαναν οι κ.κ Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος.

Ο ένας εκβιασμός ακολουθούσε τον άλλο-αυτή ήταν η συνταγή της εξουσίας τα δύο τελευταία χρόνια.

Το μόνο νέο που κουβαλάει μαζί του ο Παπαδήμος είναι εκβιασμοί, εκβιασμοί, εκβιασμοί.

Αυτή είναι η συνταγή του Παπαδήμου.

Μόνο που τόσο η κοινωνία όσο και οι επαγγελματίες έχουν άποψη για τους εκβιαστές.

Τουλάχιστο ο Μόντι έδωσε εντολή στην οικονομική αστυνομία να συλλάβουν τους Ιταλούς που φοροδιαφεύγουν, την ώρα των διακοπών τους, έξω από τα πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα.

Αντίθετα στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο έλαβε χώρα το σκάνδαλο πώλησης των 4 Airbus της πρώην Ο.Α, με λεφτά της Proton Bank.

Πολλούς εκβιασμούς ανέχθηκαν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Η υπομονή τους τελείωσε-αυτό αγνοεί ο Παπαδήμος.

Με απλά λόγια, σώθηκε το λάδι στο καντήλι των πολιτικών εκβιαστών του λαού.

Αν ο ίδιος ο Παπαδήμος δεν ακούει στο βάθος τον ήχο του ελικοπτέρου καλά θα κάνουν να τον ακούσουν οι συνεργάτες του στο Μαξίμου.

Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβουν να επιβιβασθούν.

Φτάνουν πια οι άθλιοι εκβιασμοί σας…

kourdistoportokali

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος5/1/12, 4:05 μ.μ.

  ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!! ΜΗΠΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ... ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ)!!
  Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.
  Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".
  Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.
  Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».
  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΕΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΡΘΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt: ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΑΙ ΥΠΟ ...ΣΚΙΑΝ!! ΚΑΤΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΩΣ .... ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ !! ΑΛΛΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.