Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Στη Ζάκυνθο σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

 

Στη Ζάκυνθο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο περιοδεία ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, στο πλαίσιο της καμπάνιας του σχήματος για την προώθηση της εναλλακτικής πρότασης της αριστεράς. Σήμερα στις 7 μ.μ. ο Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει στο Μουσικό Γυμνάσιο Ζακύνθου, ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Στις 10 π.μ. συνάντηση με φορείς στο Παλιό Νοσοκομείο (Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου) και στις 11:30 π.μ. Συνέντευξη Τύπου (Αίθουσα Παλιού Νομαρχιακού Συμβουλίου). Εξάλλου με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με ομιλητές τον Αλ. Τσίπρα, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη και τον ανεξάρτητο βουλευτή και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της “Ενωτικής Κίνησης” Παν. Κουρουμπλή. Το Δημοτικό Ωδείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με περισσότερους από 450 πολίτες να παρακολουθούν με προσοχή τις ομιλίες που στάθηκαν στην ανάγκη ενότητας για την απόκρουση της επίθεσης που δέχεται η κοινωνία από τις μνημονιακές- νεοφιλελεύθερες δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.