Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Ουστ από δω...ουστ... (Είμαστε όλοι από τη Χαλκίδα!..)

 

Από τον Μάκη Νοδάρο

 

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απολυμένοι και άνεργοι πολίτες στη Χαλκίδα αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας των Τραπεζών των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των ατιμώρητων «πολιτικών – λαμογιών» και οι μπάτσοι τους συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της εξύβρισης .

Κύριε Παπούλια , επειδή είμαι κι εγώ ένας από τους πολίτες που δεινοπαθώ από τα μέτρα που έχουν επιβάλει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ - ΛΑΟΣ με την προκλητική ανοχή σου …

Επειδή είμαι πέντε μήνες απλήρωτος μαζί με άλλους 800 συναδελφους μου και το μέλλον μου είναι αβέβαιο …

Επειδή δεν έχω ούτε ευρώ στην τσέπη μου ...

Επειδή εσύ έκανες γιορτές δίπλα στο πολυτελές τζάκι σου σε αντίθεση με μένα που έκανα γιορτές παγωμένες γιατί δεν είχα να πληρώσω το πετρέλαιο θέρμανσης στη πολυκατοικία που μένω …

Επειδή εσυ λαμβάνεις το παχυλό μισθάκο σου...που πληρώνουμε ολοι εμεις οι μαλάκες πολιτες ... κι εγώ λαμβάνω... (...)

Επειδή στη Δημοκρατία που εσείς όπως λέτε εκπροσωπείτε …οι πολίτες έχουν δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα και να μη τους συλλαμβάνουν οι μπάτσοι…

Για αυτό κι εγώ ενώνω τη φωνή μου με τους έξι συληφθέντες στη Χαλκίδα και σου φωνάζω ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥ ! ΟΥ ! ΟΥ ! ΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ !!!

ΟΥ ΡΕ …ΟΥ ΡΕ…ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ …

ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ?

ΟΥΣΤ…ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ …

ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ …

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ …ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.