Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Σκάνδαλο! Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διορίστηκε (ως γιατρός) στο δημόσιο...

Σκάνδαλο! Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διορίστηκε (ως γιατρός) στο δημόσιο την ώρα που γίνονται χιλιάδες απολύσεις!

Το έγγραφo που αποκαλύπεται είναι καταπληκτικό.

Η κ. Αγάθη Βρεττού που διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως γιατρός είναι πρώην βουλευτής (Λευκάδας) του ΠΑΣΟΚ. Και έκανε χρήση του σχετικού νόμου που επιτρέπει στους πρώην βουλευτές να διορίζονται στο δημόσιο. Είναι καταπληκτικό διότι διορίστηκε την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται - και έρχονται και χλιάδες ακόμη απολύσεις από...

το δημόσιο τομέα.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όμως (με τίνος τις πλάτες;;;) διορίστηκε

 

Της  Σμαράγδας Κοκκόρη

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.