Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Στέγη στο Υπ.Υποδομών βρήκαν επιφανή στελέχη του Ελληνικού Μετώπου

 

Είναι γνωστό το πολιτικό παρελθόν του σημερινού Υπ.Υποδομών Μάκη Βορίδη ο οποίος δεν διετέλεσε μονάχα επικεφαλής της φιλοχουντικής ΕΠΕΝ αλλά ίδρυσε και το δικό του ακροδεξιό κόμμα με το όνομα “Ελληνικό Μέτωπο”.

Ως υπουργός Υποδομών δεν ξέχασε τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια κι αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους την κυβερνητική εξουσία που ανέλαβε. Σας παρουσιάζει μερικά από τα στελέχη του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ που βρήκαν στέγη κι εργασία στο Υπ.Μεταφορών.

-Θεοδόσης Αθανασάς, επιφανές στέλεχος και διευθυντής του Ελληνικού Μετώπου. Το όνομα του αναφέρεται και…

…στο σχετικό λήμμα της Wikipedia. Ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή στο Πολιτικό Γραφείο του Μάκη Βορίδη στο Υπ.Μεταφορών.

- Σπύρος Βάιλας, μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα (!) εδώ. Το 2005 εξελέγη από το 2ο Συνέδριο στην Κεντρική Επιτροπή του Ελληνικού Μετώπου.

- Φαίδων Δημόπουλος, ίσως το Νο2 του Ελληνικού Μετώπου. Ήταν υπεύθυνος και των οικονομικών του κόμματος. Το όνομα του αναφέρεται και στο σχετικό λήμμα στη Wikipedia.

- Γιάννης Ζωγράφος, ιδιαίτερα δημοφιλής στον πατριωτικό χώρο. Συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγεωργίου, δημοσιογράφου της Ελεύθερης Ώρας που είχε συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ρεπορτάζ του site Ελληνικές Γραμμές για την ορκωμοσία του Μάκη Βορίδη ως Νομαρχιακού Συμβούλου Ανατολικής αναφέρονται τα εξής ονόματα:


Πολύς ο κόσμος στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου, καθώς και έξω από αυτήν. Ο ΛΑ.Ο.Σ. έκανε αισθητή την παρουσία του με πολλά κομματικά στελέχη, αλλά και φίλους του κόμματος: Χρήστος Καλαποθαράκος (Α’ επιλαχών νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και συντονιστής Β’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.), Μάγγυ Ευγενίδου (υπεύθυνη Αποδήμου Ελληνισμού του ΛΑ.Ο.Σ.), Μαρία Σκόνδρα, Γιώργος Ζάχαρης, Θεόδωρος Δεληγιώργης, Αθανάσιος Ζαχαριάδης, Γιώργος Τσιχλής, Βιργινία Μάρκου, Τάσος Παπαγεωργίου, Αγγελική Λάμπρου, Γιώργος Λουκάς, Αλέξανδρος Τζανακάκης κ.α.

Τόσο ο κ.Γιώργος Τσίχλης όσο ο κ.Αλέξανδρος Τζανακάκης προσλήφθηκαν στο Γραφείο του Μάκη Βορίδη στο Υπ.Υποδομών όπως και η κ.Δέσποινα Γκιγκάκη, υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με το ψηφοδέλτιο του Α.Γεωργιάδη.

Υπάρχουν ευθύνες για την άνοδο όλων αυτών των μπουμπουκιών στην εξουσία αλλά δεν βλέπω και πολλούς πρόθυμους να τις αναλάβουν…

Πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.