Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Χάρρυ Κλυνν:" Βάλτε φωτιά στη Βουλή. Θα πάρετε και επίδομα!"


Όχι μόνο δεν έχει παραιτηθεί Εργασίας Κουτρουμάνης, αλλά βγαίνει  και στα ραδιόδωνα, όπως το μεσημέρι στην Κάτια Μακρή και έκανε δηλώσεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είπε απλώς ότι
θα διορθωθεί η απόφαση  που είχε δημοσιευτεί στο υπ Αρ. 2611, ΦΕΚ στις 8 Νοεμβρίου 2011, με την οποία  παίρνουν  σύνταξη, παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, εθισμένοι στον τζόγο, κλεπτομανείς και πυρομανείς και  έχουν   μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ακόμα και επιδόματα.
To θέμα είναι  για κλάματα αλλά και για γέλια. Το ρεπορτάζ του Πάμε Λουκέτο, αναφέρει:

- 34.679 άτομα δήλωναν πλαστά στοιχεία στον Κουτρουμάνη ότι είναι παιδεραστές για να πάρουν αναπηρική σύνταξη

- Με το νόμο Κουτρουμάνη οι πυρομανείς Τούρκοι που έβαζαν φωτιές δικαιούνται να πάρουν σύνταξη από την Ελλάδα

- Είμαι Κουτρουμανόφιλος. Τι σύνταξη δικαιούμαι;

Ειδικά για τους πυρομανείς, ο Χάρρυ Κλυνν , βρήκε μια μέση λύση:

"  Βάλτε φωτιά στη Βουλή... Θα πάρετε και επίδομα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.