Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΚΚΕ: Ανταγωνιστικότητα σημαίνει τσάκισμα του εργάτη


Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή και τα μέτρα της κυβέρνησης για την ανταγωνιστικότητα: «Η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου μπορεί να υπάρξει μόνο με το τσάκισμα των μισθών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Αυτή την πολιτική εφάρμοσαν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση πριν την κρίση και θα την εφαρμόζουν και μετά. Ο καπιταλισμός είναι ξεπερασμένος. Μόνο φτώχεια, κρίσεις και πολέμους φέρνει για το λαό. Η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ, με λαϊκή εξουσία είναι μονόδρομος για ανάπτυξη προς όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων. Συμπόρευση με το ΚΚΕ, λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.