Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΣΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ…

389873_2912706333414_1133325067_3092279_125303735_n[1]


«Κατέρρευσαν οι σημερινές διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Μία αναπάντεχη εξέλιξη η οποία ενδέχεται να καταστήσει την παρούσα ελληνική κυβέρνηση, ως την πρώτη κυβέρνηση ανεπτυγμένης χώρας των τελευταίων 60 ετών που θα υποστεί μία συνολική χρεοκοπία στο δημόσιο χρέος της»
Τι λες, ρε παιδί μου, κι έλεγα ότι ο Μέγας Τιμονιέρης, ο Αρ...χιδάτος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λαμογιώτατος Παπαδήμος ο Χλαπάτσας, θα τον στρίμωχνε τελικά τον Νταλάρα και θα τον έστελνε στο καναβάτσο… Τελικά στο καναβάτσο βρέθηκε το τραπεζικό πουλέν των Γερμανοτσολιάδων!
Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει λύση στο πρόβλημα… Με τη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και το πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων, όλα ως δια μαγείας, θα τακτοποιηθούν και θα… ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Ρε Σαμαρά, δεν πας καλύτερα σε κανένα βουνό να κόβεις ξύλα που θέλεις να γίνεις και πρωθυπουργός της χώρας; Έτσι όπως πας Αντωνάκη, θα σπάσει όλα τα ρεκόρ… ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.