Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Πάγκαλου στην Αριστερά μέσω... Κίνας...


Ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε ότι τα κόμματα της Αριστεράς θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα σε ένα σοβιετικό μοντέλο, έναν στόχο όμως «μη ρεαλιστικό και ξεπερασμένο».
«Οι μικρές σε αριθμό, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες που έχουν υποβάλει οι κομμουνιστές και άλλα... μικρά κόμματα της Αριστεράς έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών», τόνισε ο κ. Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι το εκλογικό σώμα θεωρεί τους αριστερούς σχεδιασμούς «για πλήρη αλλαγή της κοινωνίας προς την κατεύθυνση του παλαιού σοβιετικού μοντέλου ως μη ρεαλιστικούς και ξεπερασμένους»
Επίσης, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε εκ νέου στις κινητοποιήσεις στη χώρα μας, υποστηρίζοντας ότι οι «επονομαζόμενοι διαδηλωτές κατά της λιτότητας» ολοένα και λιγοστεύουν, ενώ «ακραία στοιχεία», που παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις προκαλούν σημαντική ζημιά στην οικονομία και τον τουρισμό.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτίμησε ότι εκλογές δεν μπορεί να γίνουν πριν η κυβέρνηση Παπαδήμου ολοκληρώσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει...
www.newsbomb.gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.