Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Ο Τράγκας στο υπό ίδρυση κόμμα του Καμμένου;

 

Ο Τράγκας στο υπό ίδρυση κόμμα του Καμμένου;

Είναι γνωστό πως ο Πάνος Καμμένος… ψάχνεται εντόνως το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του (ίδρυση κόμματος;) αν και εφόσον η ΝΔ υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με ουκ ολίγους επιφανείς αντιμνημονιακούς απ’ όλυς του χώρους της κοινωνικής ζωής. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας που το τελευταίο διάστημα τα… χώνει άγρια στον Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να συμμετάσχει η ΝΔ στην κυβέρνηση συνεργασίας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Πολύ σύντομα, θα σας έχουμε κι άλλα νέα για την δραστηριότητα και τα ανοίγματα του πρώην υφυπουργού.

Πηγή:

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.