Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Σκληρή κριτική στον Κ. Παπούλια από το ΣΥΝ

Τα πυρά του Συνασπισμού δέχθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με αφορμή τη χθεσινή δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δέχεται πόλεμο.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «ο κύριος και βασικός πόλεμος που διεξάγεται σήμερα είναι απέναντι στον κόσμο της εργασίας και τα δικαιώματά του». Υποστήριξε επιπλέον, ότι «δεν συνάδουν με το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας τέτοιου είδους πολιτικές δηλώσεις. Ο ανώτατος πολιτειακός παράγων, πρώτα και κύρια, σύμφωνα με το Σύνταγμα, οφείλει να διαπιστώνει τη λαϊκή δυσαρμονία ανάμεσα στο λαό και την ασκούμενη πολιτική».
«Αυτό που βλέπουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το παραβλέπει» κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/1/12, 9:08 μ.μ.

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.