Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Η Bild «επιβραβεύει» το Γιακουμάτο και θέλει την… Ακρόπολη!

Η τίποτα άλλο παρά λαϊκιστική άποψη του Γ. Γιακουμάτου να ενοικιαστούν η Ακρόπολη, οι Δελφοί, ο Ναός του Απόλλωνα και όλοι εν γένει οι αρχαιολογικοί χώροι, ώστε να μην κοπούν μισθοί και συντάξεις, φόρεσε στο πρόσωπο της BILD ένα τεράστιο χαμόγελο απο το πρωί. Η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει πως «οι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη» και πως «Έλληνας πολιτικός πρότεινε την ενοικίαση της Ακρόπολης»…

H εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρει δηκτικά ότι ο τίτλος της, το Μάιο του 2010, που παραινούσε τους Έλληνες να πουλήσουν «νησιά, ακόμη και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουν» είχε προκαλέσει την οργή όλων των Ελλήνων και τώρα είναι δικός τους βουλευτής που καταθέτει αυτή την πρόταση…
Ποιός κληροδότησε στον Γ. Γιακουμάτο την Ακρόπολη. ώστε αυτός να τολμά να της βάλει ενοίκιο; Όσα προβλήματα και αν είχε η χώρα, ποτέ κανείς δε σκέφτηκε ή τουλάχιστον δεν το δήλωσε δημοσίως να εκποιηθούν τα αρχαία μνημεία!
Έχουμε την χείριστη δυνατή εικόνα στην Ε.Ε. Ας μην επιτρέπουμε να τους δίνεται η αφορμή να γελάνε μαζί μας…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.