Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

BΓΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Φανατικό κοινό!

ΜεγέθυνσηΕ ρε γλέντια πάντως με τον Αυτιά, που πάει Σκάι! Και πού το θυμηθήκαμε τώρα και το κάνουμε mention; Στην πρωινή μας διαδρομή με ταρίφα! Κάντε hear, ακολουθεί αληθινό περιστατικό: Today το πρωί, σε ταξί. Μπαίνουμε και ο οδηγός ακούει στο ραδιόφωνο… Σκάι. Και τι πετάγεται τύπος δίπλα μας (αθάνατη greek διπλή κούρσα) και λέει στον οδηγό; «Βγάλε σε παρακαλώ τον Πορτοσάλτε και βάλε ό,τι σταθμό θες» για να συμπληρώσει, «αν θέλω να ακούσω ΔΝΤ, μπαίνω και στην ιστοσελίδα»!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.