Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζουν τις επιθέσεις οι Anonymous

Ο Ιανουάριος του 2012 έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τον άτυπο τίτλο του πλέον ταραγμένου μήνα στην ιστορία του παγκόσμιου Internet. Η διαβόητη ομάδα hackers Anonymous συνεχίζει να επιτίθεται σε sites υπηρεσιών εμπορικών συμφερόντων.
Η πλέον πρόσφατη επίθεση είχε ως θύμα την online υπηρεσία της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (Federal Trade Commision).
Φυσικά, το κίνητρο των Anonymous ήταν η εκδίκηση για το κλείσιμο της online υπηρεσίας Megaupload, αλλά και η συνεχιζόμενη αντίσταση στα νομοσχέδια SOPA και PIPA.
Οι Anonymous αντικατέστησαν την αρχική σελίδα της FTC με ένα μήνυμα που ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Αν περάσουν οι νόμοι SOPA/PIPA/ACTA θα εξαπολύσουμε ανελέητο πόλεμο κατά του επιχειρηματικού Internet, καταστρέφοντας δεκάδες κυβερνητικά και εμπορικά sites. [...] Συγκεντρώνουμε τις συμμαχικές στρατιές του σκότους για την επόμενη επιδρομή μας. Βρισκόμαστε ήδη σε εκατοντάδες rooted server [...]»
Και η ένταση συνεχίζεται…

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.