Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Anonymous:Μαύρος Μάρτης-Αποχή ένα μήνα από προιόντα copyright

 

Λένε πως ο μόνος τρόπος για να σκοτώσεις το τέρας, είναι να το χτυπήσεις εκεί που πονάει.
Και που πονάει το τέρας που λέγεται ACTA? Μα φυσικά στο να μην παίρνει χρήμα από εμάς. Να μην έχει έσοδα.
Καθ' ότι το ACTA (μα και τα SOPA/PIPA), τα θέλουν μόνο οι μεγαλο εταιρείες, ωστε να έχουν έσοδα, αυτές και μόνο αυτές. Αυτές ακριβώς οι εταιρείες που διακινούν την οικονομία σε παγκόσμια κλίμακα. Και φυσικά μη ξεχνάμε πως οι εταιρείες ανήκουν σε ανθρώπους.
Άλλωστε το ACTA είναι ο επόμενος νόμος για τον τερματισμό του ελεύθερου διαδικτύου.
Έχοντας δει πως μπορουμε να εναντιωθούμε σε αυτό, πριν πάει προς ψήφιση και στο Ευρωκοινοβούλιο, τον Ιούνιο του παρόντος έτους, τόσο ψηφίζοντας εναντίον του, όσο και στέλνοντας mail με την αντίθεση μας σε αυτό στους Έλληνες και Κύπριους Ευρωβουλευτές.

[IMG]-Παρ' ολ' αυτά όμως, πρέπει να χτυπήσεις και το τέρας εκεί που πονάει πιο πολύ. Στο κέρδος (του). Έτσι οι Anonymous, κάνουν τη πιο λογική πρόταση που θα μπορουσε να γινει, κάνοντας αποχή επί ένα μήνα τουλάχιστον, από αγορές προiόντων που υπόκεινται σε πνευματικές ιδιοκτησίες (copyrights).
Αυτό να γίνει ολοκληρο τον μήνα Μάρτιο και μαλιστα θα έχει και την ονομασία: Μαύρος Μάρτης (Black March).

-Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Anonymous:

Τέσσερις εβδομάδες, αποχής από τέτοιες αγορές θα δημιουργήσει μία τεράστια τρύπα στα κέρδη των εταιρειών του χώρου των media και της διασκέδασης.
Θα είναι σημαντικό πλήγμα οικονομικό πλήγμα το οποίο με τη σειρά τους θα αντιληφθούν και οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου, καθώς οι μετοχές θα καταρρεύσουν λόγω της τεράστιας απώλειας εσόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.