Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Το έκτακτο απεργιακό δελτίο των απεργών του ALTER (Πρόεδρος εργαζομένων Χαλυβουργίας, εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων σε εφημερίδες και στη δημόσια τηλεόραση)

Δείτε το βίντεο εδώ

1 σχόλιο:

 1. THOUREIOS είπε...

  Σεβόμενοι τον αγώνα των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και γνωρίζοντας την σκοπιμότητα που διακρίνει τα «αφεντικά» του σταθμού ,η σχετική ανάρτηση θέλει να «προκαλέσει» τους εργαζόμενους και να τους ξεσηκώσει ώστε να πάρουν τον σταθμό στα χέρια τους για να τον λειτουργήσουν…!!!
  Είναι ένας από του 5 μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας και μπορούν σήμερα να περάσουν σοβαρά και αναγκαία μηνύματα στους Έλληνες πολίτες…!!!
  Πως μπορούν οι εργαζόμενοι του ALTER να ανέχονται το μονοπώλιο της ενημέρωσης από τη γνωστά κανάλια και δεν τολμούν να «σπάσουν αυγά»..!!
  Εδώ και τώρα να πάρουν την ενημέρωση στα χέρια τους και να γίνουν το πρώτο κανάλι στη χώρα…!!!
  ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…!!!
  Ο αγώνας είναι κοινός όλων των εργαζομένων της ΧΩΡΑΣ, και η ευκαιρία στον ALTER ΜΟΝΑΔΙΚΗ…!!!
  Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.