Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

"Η Ελλάδα πουλάει Airbus για να μειώσει το χρέος της"

"Η Ελλάδα πουλάει Airbus για να μειώσει το χρέος της"

Ένα ακόμη δημοσίευμα ξένης εφημερίδας "καίει" την Ελλάδα. Στη σημερινή της έκδοση η βελγική εφημερίδα "La Libre Belgique" αναφέρει πως: "Η Ελλάδα πουλάει Airbus για να μειώσει το χρέος της". Η εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι προσφάτως πουλήθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση τέσσερα μεταχειρισμένα Airbus Α340 σε εταιρεία του Μαϊάμι, την Apollo Aviation, έναντι 40,4 εκατ. δολαρίων (31 εκατ. ευρώ).

"Η κυβέρνηση δήλωσε, σε ανακοίνωσή της, ότι η πώληση είχε εγκριθεί από επιτροπή αποτελούμενη από πέντε υπουργεία και ότι η Apollo Aviation υπήρξε ο πλειοδότης", αναφέρει το δημοσίευμα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι τα τέσσερα αεροσκάφη ανήκαν στην Olympic Airlines, κρατική εταιρία, η οποία ιδιωτικοποιήθηκε το 2009. Αναφέρεται ακόμη, ότι η ελληνική κυβέρνηση προσπαθούσε να πουλήσει αυτά τα αεροσκάφη από το Νοέμβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.