Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ: 900.000.000 ευρώ επενδύσεις θα κάνει η ΔΕΗ

 

ΝΤΡΟΠΗ: 900.000.000 ευρώ επενδύσεις θα κάνει η ΔΕΗ

Ενώ επικαλούνται οικονομικό πρόβλημα και αυξάνουν τις τιμές στο ρεύμα, ετοιμάζονται να φθάσουν σχεδόν το 1 δισ. ευρώ σε επενδύσεις εντός του 2012.

Ούτε ένα, ούτε δύο. 900 εκατ. ευρώ θα είναι οι επενδύσεις της ΔΕΗ για το 2012. Ναι, καλά διαβάσατε. Τόσα χρήματα θα ξοδέψει ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ κ. Αρθούρος Ζερβός την ίδια στιγμή που η ΔΕΗ αυξάνει τα τιμολόγια στον απλό καταναλωτή που ήδη πιέζεται από μια σειρά περικοπών.

Βέβαια η διοίκηση της ΔΕΗ βγαίνει και επαίρεται γιατί δήθεν θα μειώσει τις δαπάνες κατά 100 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2011 όμως και πάλι το ποσό για το έτος που ήδη τρέχει θα είναι τεράστιο κι εκτός σημερινών ελληνικών δεδομένων. Την ίδια στιγμή τα χρέη της ΔΕΗ αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ και κανένας δεν μιλά γι’ αυτό. Σαν να μην έφθαναν αυτά το έργο της εταιρείας στην Πτολεμαίδα, παρά τα τόσα χρήματα που θα δαπανηθούν, μάλλον παραπέμπεται στις καλένδες.

Ίσως γιατί στις επενδύσεις, η ΔΕΗ εντάσσει και τις διαφημίσεις που δίνει σε πράσινους εκδότες ή τα διάφορα μπόνους που μοιράζει στους φίλους του ΓΑΠ όπως ο κ. Θέος.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.