Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

 

ΜΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ "ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ"!

Ενώ οι όλες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την κατάρρευση της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και των κομμάτων που τη στηρίζουν, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης φαίνεται πως προσπαθεί να στήσει μια "αποστειρωμένη" παρέλαση για την 25η Μαρτίου!

Προφανώς, η συγκυβέρνηση Παπαδήμου τρέμει το ενδεχόμενο μετατραπούν ξανά οι παρελάσεις σε λαϊκές διαδηλώσεις, όπως συνέβη στις 28 Οκτωβρίου!

Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες, βάσει κατεπείγουσας διαταγής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται η ονομαστική πρόσκληση 800 ατόμων τα οποία θα στηθούν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!

Τα εν λόγω 800 άτομα φαίνεται πως θα είναι αξιωματικοί μαζί με τις οικογένειές τους ενώ αστυνομικοί θα ελέγχουν τις προσκλήσεις στα σημεία εισόδου!

Εδώ βέβαια τίθεται και το αυθόρμητο ερώτημα; Ποιός μπορεί να εμποδίσει το λαό να παρακολουθήσει την παρέλαση σε άλλα σημεία όπως η Λ. Αμαλίας ή οδός Πανεπιστημίου; Μήπως η συγκυβέρνηση θα κηρύξει και απαγόρευση κυκλοφορίας εκείνη την ημέρα προκειμένου να είναι σίγουρη πως δεν θα υπάρξουν αυθόρμητες λαϊκές διαδηλώσεις...;

Το ακόμα πιο τραγελαφικό που δείχνει και τον πανικό του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Δ. Αβραμόπουλου είναι το γεγονός πως το εν λόγω έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011, τρεις ολόκληρους μήνες πριν την παρέλαση!

Συμφωνα με τις ως άνω πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, το εν λόγω έγγραφο εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει ήδη αποσταλεί:

1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα τρεις προσκλήσεις, πρώτη σειρά ακριβώς απέναντι από τον δεύτερο τσολιά όπως κατεβαίνουμε την Αμαλίας. Θα έρθω με την κυρία Ντίνα, του μπακάλη τη γυναίκα και την κυρά μου, πολύ πάρλα και οι δυό τους. Όσον αφορά τα φρονήματα των γυναικών, και οι δυό τους είναι θαυμάστριες του μαρθαβούρτση Υγείας, κυρίου Λοβέρδου, πολύ κλάμα! Εγώ δεν πολυσυγκινούμαι με την επέμβαση που έκανε ο κύριος Γιωργάκης πρόσφατα στην μάπα, ούτε έχω ιδιαίτερη καΐλα με τον κύριο Σαμαρά και τα Καρατζαferries, αλλά γουστάρω πρόσκληση για να βγάλω το άχτι μου. Παρακαλώ, αριθμημένες, αν υπάρχουν. Αν όχι, δεν χάλασε ο κόσμος, καθόμαστε και όρθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/12, 9:11 π.μ.

    Τά λόγια περιτεύουν, αφού φτάσαμε εδώ, ας βγεί κάποιος από τήν κυβέρνηση νά μάς εξηγήσει τί καραγκιοζλίκια ειναι οι νέες αντιλήψεις περι παρελάσεων.
    Απόστρατος Αξ/κώς Τ/Θ τάξεως 1971.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.