Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

«Άνθρωπος της χρονιάς» ο Γ. Παπανδρέου, συνόδευε τις κακές ειδήσεις το 2011

Η συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο αυστριακό περιοδικό Profil που τον ανακύρηξε άνθρωπο της χρονιάς για το 2011 ξεκινάει με την εύλογη ερώτηση του Γ. Παπανδρέου προς τους δημοσιογράφους του Profil, «γιατί με επέλεξε το Profil «Άνθρωπο της χρονιάς»; για να πάρει μία αποκαλυπτική απάντηση «Όποτε δημοσιοποιούνταν κακές ειδήσεις το 2011, βλέπαμε εσάς. Η Ελλάδα και μαζί της εσείς ήσαστε στο επίκεντρο του προβλήματος.». Ο Παπανδρέου φαίνεται να συμφωνεί αφού έτσι θυμάται το 2011 σύμφωνα με την σημείωση του αυστριακού περιοδικού.

Η συνέντευξη δεν αποκαλύπτει ποιά είναι τα άμεσα σχέδια του Γ. Παπανδρέου σε σχέση με την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ αλλά αναφέρει ότι σύντομα θα κοινοποιήσει τις αποφάσεις του. Ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει ότι έχει το σύνολο των προσωπικών του χρημάτων σε ελληνικές τράπεζες και δηλώνει περήφανος που απέτρεψε την χρεωκοπία της χώρας. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.