Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

2011: Το Ισραήλ σκότωσε 180 Παλαιστίνιους, συμπεριλαμβανομένων 21 παιδιών

palestine-flag-tshirt.jpg

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής σκότωσαν 180 Παλαιστίνιους το 2011, συμπεριλαμβανομένων 21 παιδιών, και συνέλαβαν 3300, αναφέρει έκθεση της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO).
Την ίδια χρονιά υιοθετήθηκε η κατασκευή 26837 νέων μονάδων εποικισμών σε κατεχόμενη παλαιστινιακή γη, συμπεριλαμβανομένων 1774 στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ.
Επίσης κατασχέθηκαν 15525 στρέμματα παλαιστινιακής γης, ισοπεδώθηκαν 495 σπίτια, καταστράφηκαν 18764 δέντρα.
Εξάλλου η έκθεση επισημαίνει ότι το Δεκέμβριο κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις των ισραηλινών εποίκων που εξαπέλυσαν σειρά «τρομοκρατικών» επιθέσεων σε τζαμιά και «παραβίασαν την ιερότητα της χριστιανορθόδοξης εκκλησίας στον Ιορδάνη Ποταμό».
Πηγή: intifadagr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.