Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Νιγηρία: Επίθεση ενόπλων κατά Χριστιανών με 17 θύματα

 

Ενοπλοι άνοιξαν τη νύκτα χθες πυρ πάνω σε συγκεντρωμένους Χριστιανούς, σε πένθος, "σκοτώνοντας τουλάχιστον 17, στην πόλη Μούμπι" στο κρατίδιο Ανταμάουα της βορειο-ανατολικής Νιγηρίας, αναφέρουν σήμερα το απόγευμα οι τοπικές αρχές ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται ότι ένοπλοι σκότωσαν στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας τουλάχιστον έξι πιστούς, μέσα σε χριστιανικό ναό της πόλης Γκόμπε, στη βόρεια Νιγηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.